kedvenc könyvem Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai

kedvenc rádióm MR2 Petőfi

kedvenc férfi-női színészem Al Pacino, Jack Nicholson, Meryl Streep

kedvenc filmem Igazából szerelem

kedvenc közösségi site-om iWiW, Facebook

kedvenc ruhamárkám nincs

kedvenc fodrászom a sajátom

kedvenc játékom rikiki

kedvenc sorozatom Family Guy

kedvenc ételem sonkatekercs

horoszkóp Ikrek

szeretem tavasz, lila, kocsonya, napsütés

utálom korán kelés, bevásárlás, kapor

büszkeségem anyukám

Jellegzetes mély, búgó hangja figyelmet keltő. Kiegyensúlyozottságából kovácsol előnyt az életben. Hét évig egy majorette-csoportban táncolt, síel és fotóz, adrenalin- és érzelemfüggő. Sőreghy Zitával, a Life Magazin műsorvezetőjével beszélgettünk.

Riporterként évek óta készítesz anyagokat, és többször megcsapott már a képernyős lehetőség szele, de most, 22 évesen talált meg a feladat. Hogy éled meg ezt a hirtelen jött kapcsolatot?

Nagyon türelmetlen típus vagyok, alig vártam már. Hiszem, hogy ha a kiegyensúlyozottság dominál az életedben, akkor minden sikerül. Most ez van. Jó idő és jó hely. A kamera már szerelembe esett velem, én még ismerkedem ővele, de úgy tűnik, hogy ez egy jó kis kapcsolat lesz kettőnk között. Egy régi szerelem beteljesülése.

A Life Magazinban nem csak műsorvezetőként tűnsz fel, hanem riportokat is forgatsz.

Ez mindennél többet jelent! Nem bírnék "csak" konferálni. Nekem lételemem, hogy ott legyek a nézők között. Riportot készíteni a női meddőségről, beszélni azokról a témákról, amelyekről ez az ország eddig prűden vélekedett. Hiszem, hogy mindenre gyógyír, ha beszédtémává válik. Egy betegség, a szex, az érzelmeink.

Édesapádat nagyon korán elvesztetted, anyukád egyedül nevelt bátyáddal együtt. Mit kaptál tőle, ami több, mint bármely tapasztalás?

Ő a példaképem. Az izsáki tanítónő, aki él-hal a gyermekekért, bravúrosan oktatja őket olvasni, írni, számolni, úgy, hogy közben odafigyel a felhőtlen gyermekkorra. Mindemellett gyönyörű nő, aki odafigyel az egészségére testileg és lelkileg egyaránt. Neki is bizonyítok, ahogy az izsákiaknak is. Évekig bíztattak, hogy aki sorra nyeri a Szép beszéd és Édes anyanyelvünk versenyeket, annak kapcsolatot kell találnia a nézőkkel. Most itt a lehetőség!

Az RTL-hez úgy kopogtattál be - még egyetemistaként -, hogy dolgozni akarsz.

Fogtam és belevágtam, egyébként az utolsó évemet még most végzem Szegeden. Sokat tanultam a nagy kereskedelmi tévénél, meggyőződésem, hogy a nézőt a hétköznapi ember öröme és búja is érdekli, nemcsak a celebek. Én is egy hétköznapi lány vagyok, ezért is érzem most a helyemen magam.

10 év múlva hol leszel?

A kamera előtt! Persze sokkal profibban, sokkal érettebben! De ugyanúgy dolgozom továbbra is a kamera másik oldalán. És persze sokkal intenzívebben használom az internetet, valamint a mobilomat. Rá fognak jönni a nézők is, hogy ez a világ, ez a hármas egység valami fantasztikus dologra képes, amitől le fog esni az emberek álla!

ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemAz LifeNetwork kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva.a
A LifeNetwork szerkesztősége környezetbarát, hőszivattyús irodaházban működik.