öregedéslifenetworkLife Magazin2030Irigy Hónaljmirigy

Varga György mint Freddie Mercury

[origo] | 2010. 06. 18., 16:30
Varga György alias "Győző" az Irigy Hónaljmirigy sztárja a LifeNetwork 2030 elnevezésű életmód reality-jében debütál. Nem nehéz elképzelni, hogy egy-egy fellépés után a bulik ördögei nem fogják vissza magukat.

 

Győző megmutatott kollégánknak egy húsz évvel ezelőtti videofelvételt, ahol Freddie Mercury-t imitálta éppen. A video alapján következtet majd Dr. Koczor Andrea belgyógyász, hogyan öregszik páciense teste és hogyan fog kinézni húsz év múlva. A szakember elmondta, hogy a felvétel szerinte akár öt évvel ezelőtt is készülhetett volna, tehát a művészúr jól tartja magát. De közelebbről megvizsgálva észrevette az arcán az alkoholfogyasztás nyomait is.


Milyen életmódot él Varga György?


Sokat lépnek fel éjszaka az együttessel, ezért elég rendszertelenül alszik, és a bulik alkalmával sok szeszesitalt fogyaszt, különösen a borokat és a pálinkákat kedveli. Az alkoholfogyasztással gyakran együtt járó cigizés azonban nála elmarad, sohasem dohányzott.


Napi háromszor étkezik, ebből egyszer mindig meleg ételt. Mindent megeszik, szereti a zsíros , fűszeres fogásokat és a salátákat egyaránt, vagyis nem nagyon figyel oda a táplálkozására. Ez alól kivétel, ha éppen fogyókúrázik.  Győző hajlamos az elhízásra, tíz kiló állandóan föl-le vándorol rajta.


Az öregedéssel kapcsolatban elárulta, hogy ugyan tart a kopaszságtól és az elhízástól, de összességében nem igazán fél az öregedéstől. Talán mert a külsejével kapcsolatban nem túl hiú, krémeket sem használ  és ha például elfogy a borotvahab vagy az arcszesz, az sem probléma számára.


Tudj meg többet, nézd meg a LIFE Magazin riportját "Győzőről"!

[origo]

A BLOGRÓL

Ez a blog a LIFE magazin online megjelenése. Itt gyűjtjük össze riportjainkat, azok részletesebb háttéranyagait, kapcsolódó cikkeinket és persze azokat a benyomásokat, melyek műsorvezetőinket, szerkesztőinket érik a forgatások alatt.

MŰSORVEZETŐI

MŰSORVEZETŐINK

Sőreghy ZitaCsák Tamás

A LIFE MAGAZIN BEMUTATKOZIK

Legújabb hozzászólás

Legolvasottabb cikkek

Erika0000 // 2011 // okt // 02

Az én apukámnak izületi gyulladása volt,ujjak,váll,könyök,forgó,térd,boka,már alig tudott mozogni.Elmentünk magán orvoshoz és felirt olyan fájdalomcsillapitó gyulladáscsökkentőt am...

Túladagolja az országot a vitaminguru (142)
Zsombi // 2010 // jan // 07

Ez a cikk odab*sz... ilyet hogy lehet irni?! Elmegz az ember esze... Én alig várom, hogy tél legyen és nagyokat havazzon é lapátolhassam! Csiki vagyok és ittt szokott is lenni hó :...

7 ok a hólapátolás ellen (20)
Szilvi75 // 2010 // feb // 23

Bocsánat, most látom csak, hogy hölgy írta a cikket. Még szomorúbb vagyok, már csak a cím miatt is. Egy kérdőjel a végén esetleg javított volna valamicskét, de ez a kijelentő mód.H...

Gyerekvállalás: 22 hónap türelem az apától (38)
ann16 // 2010 // máj // 11

Érdekes dolgok ezek...Az orvosom szerint a sárgatest hormon nem csinál kárt...ezért ajánlják a szoptatós anyukáknak is. Átmegy az anyatejbe valamennyi belőle , én ezért nem szedte...

A nőgyógyász rémtörténete a tamponhasználatról (53)
durcika // 2010 // okt // 12

Msn címem: ojuna@windowslive.com email címem:ojuna@freemail.hu

A világ legkövérebb emberének utolsó esélye (23)

[origo] LEGFRISSEBB

ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemAz LifeNetwork kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva.a
A LifeNetwork szerkesztősége környezetbarát, hőszivattyús irodaházban működik.