hirdetés

Marton AdriennsajtsalátaNarancsrépa

Halloumi-s narancsos, répás saláta

2019. 05. 02., 12:32 | LifeTV

Hozzávalók:

2 db narancs
1,5 evőkanál dijoni mustár
1 ek. magos mustár
1,5 kiskanál méz
2 ek. fehér borecet
6 ek. repceolaj vagy olívaolaj
2 db közepes répa
225 gr halloumi sajt
1 csomag bébispenót

 

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

1. Pucoljuk meg a narancsokat, szabadítsuk meg a fehér részétől és a hártyáitól a gyümölcsöt. Gerezdenként szeleteljük fel őket egy tál felett, hogy a levük se vesszen kárba vágás közben. Egy tálban keverjük össze a mustárokat, a mézet, az ecetet, az olajat.

2. Zöldséghámozóval vékony szeletekre vágjuk a répát. Felmelegítünk egy kis olajat a serpenyőben és a halloumit addig sütjük benne, amíg aranybarna színt kap mindkét oldala.

3. A bébispenótot a répával együtt átforgatjuk. Majd erre a répás-spenótos alapra öntjük a dresszinget, rátesszük a megsült halloumi sajtot és a filézett narancsot.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.