hirdetés

Buday Péterborrecepthagymalevesséfpóréhagyma

Hagymaleves

2019. 02. 05., 6:42 | LifeTV


Hozzávalók:

0,25 kg póréhagyma
0,25 kg vöröshagyma
1,2 l zöldségalaplé
6 gramm teavaj
2 gramm Őrölt bors
1 gramm szárított kakukkfű
1 csomag petrezselyem zöld,
0,015 dkg só
0,1 kg reszelt trappista
4 szelet pirítós

 

 

Forrás: LifeTv


Hogyan kell elkészíteni?

A szeletelt hagymát, kevés vajban, és száraz fehér borban megpárolom. Ízesítem sóval, frissen őrölt borssal, szurokfűvel, és kakukkfűvel. Megszórom apróra vágott petrezselyem zölddel, és felöntöm a zöldség alaplével, és felforralom. Sajtos krutont kínálok hozzá.

 

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.