hirdetés

Buday Péterkáposztareceptharcsagombaséf

Káposztás harcsa

2018. 12. 21., 9:19 | LifeTV

Hozzávalók:

20 dkg harcsafilé
20 dkg fejeskáposzta
10 dkg petrezselyem gyökér
20 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
petrezselyem
édesítőszer
vaj

bors
olaj

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

Feldarabolom a vöröshagymát majd olajon megpirítom. A fejes káposztát lereszelem, hozzáadom és megborsozom. Édesítőszerrel megszórom. A harcsát darabokra vágom és megsózom. Olajon, forró serpenyőben megsütöm a halat. Petrezselyem gyökeret, gombát darabolok és megpirítom. Megborsozom és fokhagymát adok hozzá. A káposztát csak most sózom meg. Ha kész, leveszem a tűzről a gombás köretet és megsózom. Tálalásnál a káposztaágyra fektetem a harcsát, a gombás fehérrépás köretet mellé teszem.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.