hirdetés

Buday Péterreceptburgonyagombakrumplilenmaglaskagomba

Gombás burgonyapüré

2018. 11. 21., 11:10 | LifeTV

Hozzávalók:

0,5 kg gomba
0,25 zeller gumó
0,25 petrezselyem gyökér
1 dl tejszín
8 dkg póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
só, frissen őrölt bors

Forrás: LifeTv


Hogyan kell elkészíteni?

Megfőzöm a burgonyát, zellergumót, és a petrezselyem gyökeret. Áttöröm. Az apróra vágott póréhagymát, és a reszelt csiperkegombát vajon megpirítom. Ízesítem sóval, frissen őrölt borssal, fokhagymával. Ezt a gombapépet keverem az áttört burgonyához. Kevés tejszínnel krémesítem.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.