hirdetés

Buday Péteregészségreceptpadlizsánköles

Töltött padlizsán

2018. 11. 09., 10:38 | LifeTV

Hozzávalók:

50 dkg padlizsán
10 dkg köles
10 dkg darált hús
0,5 db citrom
póréhagyma
lilahagyma
olaj
petrezselyem

bors
5 dkg reszelt sajt
5 dkg gomba
3 ek. paradicsommártás

Forrás: LifeTv

 

Hogyan kell elkészíteni?

Kibelezem a padlizsánt és vágok neki egy kis talpat. A tölteléket elkészítem. A belezésből maradt padlizsánt apróra vágom, ahogy a hagymákat is, majd egy serpenyőben kevés olajon lepirítom. Sózom, borsozom, citromlevet és petrezselymet adok hozzá. Gombát is aprítok hozzá majd paradicsommártást és darált húst adok hozzá. Megpirítom, utána főtt kölest teszek bele. Egy kis sajtot reszelek bele. Megtöltöm a padlizsánokat és sütőben 210 fokon, fél óra alatt megsütöm.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.