hirdetés

Buday Pétersavanyú káposztaparenyicakáposztafokhagymareceptséfrépa

Tatár répa, hagymás savanyú káposztával, fokhagymás parenyicával

2018. 03. 02., 8:31 | LifeTV

Hozzávalók:

2 db parenyica
300 gr sárgarépa
80 gr póréhagyma
5 cl étolaj
só, frissen őrölt fekete bors
200 gr savanyú káposzta
200 gr édes káposzta
100 gr lilahagyma
frissen őrölt bors
5 cl napraforgó olaj

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

Az ujjnyi szeletekre vágott parenyica sajtot serpenyőben, kevés fokhagymás étolajon megsütöm. A répát és a káposztát tálalom mellé. A julienne-re gyalult sárgarépát sóval, sok frissen őrölt borssal, és apróra vágott póréhagymával összekeverem. Kevés étolajat is öntök bele. Egy órát hagyom állni, hogy összeérjen az íze.

Hagymás savanyú káposzta
A savanyú aprókáposztát, és a vékonyra szeletelt sózott édes káposztát összekeverem a vékony szeletre vágott lilahagymával. Megszórom apróra vágott petrezselyemmel,és jelentős mennyiségű frissen őrölt borssal. Kerül még bele kevés étolaj is.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.