hirdetés

Buday Péterreceptkacsafőzelékzellerzuzaújhagymasárgaborsó

Sárgaborsó főzelék paradicsomos kacsazúzával

2018. 01. 24., 14:09 | LifeTV

Hozzávalók:

60 dkg sárgaborsó
15 dkg póré, vagy újhagyma
1 dkg füstölt piros paprika

frissen őrölt bors
1 gerezd zúzott fokhagyma
10 dkg zeller gumó
50 dkg kacsazúza
2 dl házi paradicsomital
kevés csípőspaprika

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

Megfőzöm a sárgaborsót a hagymával. Megszórom a füstölt paprikával. Ízesítem sóval, és kevés frissen őrölt borssal. Az apróra vágott hagymán megpirítom a zúzott fokhagymát, a reszelt zellergumót, és az előre megfőzött kacsazúzát. Ráöntöm a házi paradicsom italt, és addig forralom, amíg be nem szaftosodik. Ha kell, akkor még megsózom.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.