hirdetés

Buday Péteralmacsirkereceptcsirkemellgesztenyepárolt képoszta

Gesztenyés csirkemell almás párolt káposztával

2018. 01. 05., 13:17 | LifeTV

Hozzávalók:

4 db csirkemell filé bőrével
0,5 l tej
150 gr gesztenye
150 gr darált sertés lapocka
1 db tojás
40 gr aszalt szilva
100 gr alma
0,5 db szerecsendió reszelve
1 póréhagyma szára

őrölt bors

Forrás: LifeTv

Hogyan kell ekészíteni?

A gesztenyét megfőzöm tejben. Leszűröm, összetöröm, és egy tálban adok hozzá darált sertés lapockát, tojást, aszalt szilvát, és reszelt petrezselymet. Sóval, őrölt borssal, szerecsendióval ízesítem. Apróra vágott snidlinget, és reszelt almát is keverek hozzá. A csirkemellet megtöltöm a töltelékkel és beteszem a sütőbe.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.