hirdetés

Marton Adriennreceptnassolnivalómandulaköménybarnacukor

Mandula ropogós

2017. 11. 23., 19:59 | LifeTV

Mi kell hozzá?

Sós mandularopogós

- 15 dkg mandula
- szőlőmagolaj
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 1 késhegynyi őrölt római kömény
- só ízlés szerint
- cayenne bors

Édes mandularopogós

- 15 dkg mandula
- barnacukor
- fahéj

Forrás: LifeTv

 

Hogyan kell elkészíteni?

1.Sós ropogós elkészítése: A mandulához hozzáadjuk a fűszereket, a szőlőmagolajat összekeverjük.
2.Az édes ropogós elkészítése: mandulához hozzáadjuk a fahéjat barnacukrot, szőlőmagolajat.
3.A édes és a sós mandulákat egy sütőpapírral bélelt tepsire kanalazzuk és sütőben 180 fokon 15 percig ropogósra sütjük.

 

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.