hirdetés

Marton Adriennuborkatormajoghurtreceptburgonya

Burgonyasaláta kovászos uborkával és tormával

2017. 11. 05., 15:08 | LifeTV

Mi kell hozzá?

- 600 gr újkrumpli, apró szemű
- 120 gr görög joghurt
- 3 ek. majonéz
- 2 nagyobb kovászos uborka
- 4 ek. bébi kapribogyó, leöblítve
- 2 db újhagyma
- 1 kis csokor kapor
- 2 tk. vörösborecet
- 2 tk. asztali torma
- só, bors

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

1. Lassú tűzön, sós vízben főzzük puhára héjastól a burgonyát. Csöpögtessük le és hagyjuk
teljesen kihűlni. Kockázzuk fel.
2. Vágjuk apróra az uborkát és a hagymát.
3. Egy nagy tálban keverjük össze a görög joghurtot, a majonézt, a tormát és a vörösborecetet.
Sózzuk, borsozzuk.
4. Óvatosan forgassuk bele a joghurtos öntetbe a burgonyát, az összevágott újhagymát és
kovászos uborkát és a kapribogyót.
5. Újhagymával díszítjük.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.