hirdetés

Buday Pétersajtreceptsalátacitromjuhsajtegészségfokhagyma

Pácolt juhsajt, salátával

2017. 10. 17., 9:34 | LifeTV

Hozzávalók:

20 dkg juhsajt
1 cs petrezselyem
5 dkg póréhagyma
1 dkg háromszínű bors
8 levél friss bazsalikomű
1 db citrom
4 gerezd fokhagyma
3 dl olíva olaj

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

Dobókocka nagyságúra vágom a sajtot. Egy kis lábosba teszek három színű borsot, apróra vágott friss bazsalikomot és petrezselyem zöldjét, apróra vágott póréhagymát, reszelt citrom héjat, frissen csavart citromlevet, és zúzott fokhagymát. Mindezeket megfőzöm kicsit az olíva olajban. Amikor lehűlt, ráteszem a felkockázott juhsajtra. Pirítóssal, vagy akár önmagában is legyen fogyasztani.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.