hirdetés

Buday Péteregészségreceptfőzelékfasírtséfzöldborsó

Zöldborsó főzelék fasírttal

2017. 08. 01., 11:09 | LifeTV

Hozzávalók:

40 dkg fehérrépa
40 dkg paszternák
40 dkg zöldborsó

Fasírt:
30dkg darált lapocka
1 db tojás
2 dkg kukorica keményítő
15 dkg fehér répa
15 dkg sárgarépa

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

A paszternákot, és a petrezselyem gyökeret megfőzöm só nélkül. Összeturmixolom, és vajat adok hozzá, amivel kikeverem, és finom krémes lesz az állaga. Hozzáforralom az apróra vágott petrezselyem zöldet. A meggőzölt zöldborsót hozzákeverem. Csak sóval ízesítem. A darált sertés lapockához, hozzádarálom a fehér, és a sárgarépát. Beleütöm a tojást, sóval ízesítem, kevés kukoricakeményítővel megszórom. Serpenyőben nem túl bő olajban kisütöm. Megformázom húspogácsának Kisüthetem sütőben papíron is kb 20 perc alatt, ha 6-8 dkg-nál nem nagyobbak a pogácsák.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.