hirdetés

Marton Adriennegészségcsokoládéreceptdatolyakókusz

Bonbon

2017. 07. 20., 11:52 | LifeTV
Hozzávalók:400 gr datolya pépesítve (200 g datolya +2 dl víz), 200 gr kókuszreszelék, 40 gr kakaópor, 100 gr étcsoki, csipet só, aszalványok vagy magok ízlés szerint (pl.: pisztácia, mangó)
Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

1. A datolyát beáztatjuk ugyanannyi vízbe, mint a datolya súlya kb. 2 órára, majd mixer segítségével pépesítjük.
2. A csokoládé kivételével összekeverjük az alapanyagokat és gombócokat formázunk belőlük.
3. Hűtőben kb. 1 órán keresztül pihentetjük.
4. A csokoládét felolvasztjuk, belehempergetjük a golyókat és ízlés szerint különböző magőrleményekkel panírozzuk.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.