hirdetés

Buday Péteregészségreceptpetrezselyemséfhúslevesvadas

Húslevesben főtt marha hamis vadas mártással, petrezselyemgyökér felfújttal

2017. 07. 17., 11:21 | LifeTV

Hozzávalók:

1 kg marha lábszár
50 dkg fehérrépa
20 dkg sárga répa
10 dkg vörös hagyma
5 dkg vaj
só,
2 dl görög joghurt
4 db tojás
6 dkg kukorica keményítő
5 dkg kukorica pehely
2 db alma

Forrás: Origo

Hogyan kell elkészíteni?

Főzők egy finom marhahús levest. A zöldségeket összeturmixolom krémnek. Az elkészült krémet ízesítem mustárral, sült alma krémmel, joghurttal. Dúsítom egy kevés vajjal. Külön turmixolom a fehér répa egy részét. A másik részért összekockázom. Keverek hozzá tojást, tojás fehérjét, kukorica keményítőt,. Ízesítem sóval. Dúsítom egy kevés kukorica pehellyel. Kivajazott formába teszem, és 160-C fokos sütőben megsütöm.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.