hirdetés

Buday Péteregészségreceptekműsorséfízekkulináris élvezet

Keverd újra, Buday!

2017. 06. 26., 15:38 | LifeTV
Csirkepaprikás kézzel gyúrt káposztával? Brassói aprópecsenye zeller és fehérrépa kockákkal? 

Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket!

A részek visszanézhetők:

ELSŐ RÉSZ

MÁSODIK RÉSZ

HARMADIK RÉSZ

NEGYEDIK RÉSZ

ÖTÖDIK RÉSZ

HATODIK RÉSZ

HETEDIK RÉSZ

NYOLCADIK RÉSZ

KILENCEDIK RÉSZ

TIZEDIK RÉSZ

TIZENEGYEDIK RÉSZ

TIZENKETTEDIK RÉSZ 

TIZENHARMADIK ÜNNEPI RÉSZ

TIZENNEGYEDIK RÉSZ

TIZENÖTÖDIK RÉSZ

TIZENHATODIK RÉSZ

TIZENHETEDIK RÉSZ

TIZENNYOLCADIK RÉSZ

TIZENKILENCEDIK RÉSZ

HUSZADIK RÉSZ

HUSZONEGYEDIK RÉSZ

HUSZONKETTEDIK RÉSZ

HUSZONHARMADIK RÉSZ

HUSZONNEGYEDIK RÉSZ

HUSZONÖTÖDIK RÉSZ

HUSZONHATODIK RÉSZ

HUSZONHETEDIK RÉSZ

HUSZONNYOLCADIK RÉSZ

HUSZONKILENCEDIK RÉSZ

HARMINCADIK RÉSZ

HARMINCEGYEDIK RÉSZ

HARMINCKETTEDIK RÉSZ

HARMINCHARMADIK RÉSZ 

HARMINCNEGYEDIK RÉSZ

Receptekért kattintson az étel nevére:

1.rész

BRASSÓI APRÓ PECSENYE

GYÜMÖLCS „FAGYI"

GOMBASALÁTA

GOMBAPÁSTÉTOM

2. rész

EGÉSZSÉG KOKTÉL

HÚSLEVESBEN FŐTT MARHA HAMIS VADAS MÁRTÁSSAL, PETREZSELYEMGYÖKÉR FELFÚJTTAL

TARJASZELETEK KÁPOSZTASALÁTÁVAL, ÉS ROPOGÓS KÖRETTEL

3. rész

NYÁRI CSIRKE PAPRIKÁS TÚRÓS CSUSZÁVAL

ZÖLDBORSÓ FŐZELÉK FASÍRTTAL

HŰSÍTŐ LIMONÁDÉ

4. rész

TÖKÖS LECSÓ TÖRT BÚZÁVAL

TÖLTÖTT CSIRKECOMB ROPPANÓS ZÖLD KÖRETTEL

ZÖLD BORSÓ, CUKOR BORSÓ SALÁTA

GYÜMÖLCS JOGHURT

5. rész

TÖKFŐZELÉK SÜTŐBEN SÜLT RÁNTOTTHÚSSAL

FEJTETT BABLEVES

TÖLTÖTT PAPRIKA

6. rész

RICSES CSIRKE, RIZS HELYETT GERSLIVEL

PADLIZSÁNNAL ÉS CUKKINIVEL RAKOTT BURGONYA

SZŐLŐS ZÖLD LIMONÁDÉ REBARBARÁVAL

7. rész

PAPRIKÁS PADLIZSÁNKRÉM, MARINÁLT SÜLTPAPRIKA

ZÖLDBABFŐZELÉK HÚSOS ROLÓVAL

MELEG SZENDVICS, HIDEG KOKTÉL

8. rész

SPAGETTI ZÖLDSÉGGEL, CSIRKÉVEL

UBORKÁS ZÖLD LIMONÁDÉ

SÖRBEN SÜLT CSIRKE

9. rész

KÍMÉLŐ GULYÁSLEVES

TÖLTÖTT SÜTŐTÖK

CIGÁNYPECSENYE, HAGYMÁS GYÖKÉRREL

10. rész

EGÉSZSÉG KOKTÉL ÉS ZÖLDSÉG KRÉM

SÜLT CSIRKECOMB KELKÁPOSZTÁVAL, GOMBÁS ÁRPAGYÖNGGYEL

HAGYMÁS BAB, KOLBÁSZOS TOJÁSLEPÉNNYEL

11. rész

SÜTŐTÖKÖS EGÉSZSÉG ITAL

CÉKLÁS, ERDEI GYÜMÖLCSÖS EGÉSZSÉG KOKTÉL

PÁCOLT JUHSAJT, SALÁTÁVAL

12. rész

FÜSTÖLT SAJT STEAK CHILIS TÖKPÜRÉVEL, SÜLT SZILVÁVAL

CSOKOLÁDÉS KAKAÓS PITE

KÁPOSZTÁS HARCSAPAPRIKÁS JUHTÚRÓS LEPÉNNYEL

13. rész

HALÁSZLÉ HALGOMBÓCCAL

ZELLERES BURGONYASALÁTA

MÁKOS SÜTEMÉNY MÉZES TÖKLEKVÁRRAL 

14. rész

KAPROS MALACLEVES

LENCSE SALÁTA SÜLT CAMEMBERT SAJTTAL

RAKOTT KEL CSIRKECOMBBAL, GERSLIVEL

15. rész

GESZTENYÉS CSIRKEMELL ALMÁS PÁROLT KÁPOSZTÁVAL

KRUMPLI LEVES CSICSÓKÁVAL, KOLBÁSSZAL

TÖKPARFAIT TÖKMAG MAJONÉZZEL

16. rész

SÁRGABORSÓ FŐZELÉK PARADICSOMOS KACSAZUZÁVAL

TÖLTÖTT CUKKINI TEJFELES KELKÁPOSZTÁVAL

TÉLI FRISS SALÁTA RETEKKEL

17. rész

SZÍNES ÉDESBURGONYASALÁTA

KACSARAGU KELBIMBÓVAL

ALMA, KELKÁPOSZTA, CITROM, ZELLER, DIÓ, BORSÓ, CSIRKEMÁJ

18. rész

BULÁTA SAJT KÜLÖNBÖZŐ ÍZEKBEN

KELKÁPOSZTA LEVES BURGONYA KOCKÁVAL, KOLBÁSZ KARIKÁKKAL

TATÁR RÉPA, HAGYMÁS SAVANYÚ KÁPOSZTÁVAL, FOKHAGYMÁS PARENYICÁVAL

19. rész

NAPINDÍTÓ KOKTÉL

GESZTENYÉS BURGONYA MÁRTÁS CSIRKE MELLÉVEL

KOLBÁSZOS TÓCSNI KÁPOSZTÁVAL

20. rész

BABSALÁTA RETEKKEL, ÚJHAGYMÁVAL, SAJTOS ILLATOS KARAJJAL 

FŰSZERES TÚRÓKRÉM MAGOS KENYÉREN 

SÁRGARÉPA TÖRET SAJTBA BURKOLT HÚSPOGÁCSÁVAL 

21. rész

NYÚL RAGÚ SPAGETTIVEL, ZÖLDSÉGGEL 

FŰSZERVAJ TELJES KIŐRLÉSŰ KENYÉRREL 

KASZINÓTOJÁS, FRANCIA SALÁTA, SONKA TEKERCS 

22. rész

TEJFELES KÁPOSZTASALÁTA SZÓJASZÓSSZAL

MELEGSZENDVICS BUDAY PÉTER MÓDRA

JOGHURTBAN SÜLT CSIRKEMELL SAJT CHIPS-SZEL, UBORKASALÁTÁVAL

23. rész

SPENÓTOS TÚRÓGOMBÓC KAPOR MÁRTÁSSAL

ALMÁS DIÓS SPENÓT SALÁTA, MÉZZEL, KÉKSAJTTAL, GRÁNÁTALMÁVAL

HAJTOGATOTT SAJTOS BUKTA 

24. rész

BAZSALIKOMOS EPER CITROMHABBAL 

KÍMÉLŐ TÖLTÖTT TÖK 

ZÖLDBORSÓS ÚJBURGONYA, SAJTBAN SÜLT CSIRKÉVEL, UBORKÁS JOGHURTTAL 

25. rész

EGYSZERŰ EPERKRÉM

DIÓKRÉMMEL TÖLTÖTT PADLIZSÁN

CSIRKECOMB ÉS FASÍRT, ZÖLDBORSÓS CUKKINIVEL

26. rész

TAVASZI SZŰZÉREM

RESZTELT CSIRKEMÁJ SALÁTÁVAL

MELEG SALÁTA CÉKLÁKKAL, ÚJBURGONYÁVAL

27. rész

GYÜMÖLCSÖS KUSZKUSZ

MANGALICA PECSENYE SONKÁVAL, NEKTARINNAL

SZARVASMARHASONKÁS SZENDVICS MELEGEN ÉS HIDEGEN

28. rész

SNACK KOLBÁSZOS SZENDVICS 

BIVALYHÚS KÖNNYEDÉN 

FEHÉR PECSENYE CARPACCHIO 

29. rész

KOLBÁSZOS LECSÓS TÉSZTA SALÁTA

SERTÉS RAGU BABOKKAL

ÉDES GYÜMÖLCSSALÁTA GNOCCHIVAL

30. rész

MARINÍROZOTT PAPRIKA ÉS PADLIZSÁN

GYÜMÖLCSÖS TÉSZTASALÁTA CSIRKECOMBBAL

FRISS SALÁTA KÖLESSEL, NEKTARINNAL ÉS ALMÁVAL

31. rész

SAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL, BARACK MÁRTÁSBAN

FRISS SPENÓTTAL, GOMBAKRÉMMEL RAKOTT, SAJTBAN SÜLT BURGONYA

KARALÁBÉS SPAGETTI FÖLDIMOGYORÓVAL

32. rész

CSIRKEMELL SAJTOS DIÓMÁRTÁSSAL ÉS SÜLT ŐSZIBARACKKAL

ŐSZI GYÜMÖLCS SALÁTA TÚRÓKRÉMMEL 

HÚSOS, ZÖLDSÉGES RAKOTT GNOCCHI

33. rész

LISZTMENTES SPENÓTFŐZELÉK

GOMBALEVES HABARÁS NÉLKÜL

HARCSAPAPRIKÁS TÚRÓS KÖLESFELFÚJTTAL

34. rész

FEHÉR KŐRÖZÖTT ÉS PIROS KŐRÖZÖTT

KELKÁPOSZTA FŐZELÉK SERTÉSPÖRKÖLTTEL, ZSIRADÉK ÉS LISZT NÉLKÜL

LENCSELEVES ZSIRADÉK, TEJTERMÉK ÉS LISZT NÉLKÜL

 

Forrás: LifeTv

Buday Péter új műsora a Keverd újra, Buday! július 8-tól kéthetente szombaton 16:00-kor a LifeTv műsorán!

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.