hirdetés

tévécsatornamegújulásmegújult külsőozone

Új név, új külső: LifeTv és OzoneTv

2017. 05. 21., 9:01 | OzoneTV
Kedves Nézőink! 2017 május 1-jén megújult a LifeNetwork és OzoneNetwork televízió, mostantól LifeTv és OzoneTv néven, új arculattal, friss tartalmakkal várjuk Önöket!

Nézzük, mi is változott:

Magyarország első számú életmódcsatornája, a LifeNetwork nevet május 1-től LifeTv névre cserélte, és egy egészen új arculattal várja majd Önöket. A csatorna fő témái között az egészség, divat, szépségápolás és gasztronómia ugyancsak megtalálható lesz. Elhozzuk többek között a nagysikerű amerikai reality show-t, A Kardashian sztorit, de folytatjuk Ez Zsír! magazinunkat Sarka Katával, Peller Mariannal pedig az Utazás a lelked körül című sorozatunkat.

Forrás: Origo


Az OzoneNetwork szintén megújult, és május 1-től OzoneTv néven folytatja küldetését. Természetesen továbbra is hiszünk a „zöld törekvésekben". Tudomány, technolóiga, ökoszisztéma, egészség és utazás témaköreinkkel a jövőben is meg kívánjuk őrizni egyedi státuszunkat a televíziós piacon. Palettán tartjuk és tovább gyártjuk az OzoneUtazás, az Egyenlítő és a Hogyan készül? Megmutatjuk! című saját műsorainkat, amelyek kiemelkedő népszerűségnek örvendenek.

Bízunk benne, hogy továbbra is velünk tartanak: a LifeTv és OzoneTv csapata

 

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.