hirdetés

Marton Adriennegészségrecepthaltonhal

Tonhallal töltött avokádó

2017. 03. 13., 20:54 | LifeNetwork
Hozzávalók: 1 db érett avokádó, 1 tonhal konzerv (olajban) – kb. 120 gr, 1 kaliforniai (vagy kápia) paprika, esetleg paradicsom, 1 ek. összevágott jalapeno paprika, 1 kis csomag koriander levél, 1 ek. lime juice, só, bors
Forrás: Origo

 

Hogyan kell elkészíteni?

1. Egy kanállal vegyük ki a félbe vágott avokádó közepét.
2. A kivett részt villával nyomjuk szét és keverjük hozzá a tonhalat, a paprikákat/paradicsomot és a koriander levelet. Öntsük rá a lime levet.
3. Töltsük vissza a masszát az avokádó felekbe és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.