hirdetés

Marton Adriennegészségtojásfokhagymahallazacspenót

Sütőben sült lazac spenóttal és tojással

2017. 03. 13., 20:42 | LifeNetwork
Hozzávalók: 1 szelet lazac (kb. 170 gr), 1 db tojás, 2 ek. olívaolaj, kb. 700 gr spenót, 1 gerezd fokhagyma, 1 db citrom, só, bors
Forrás: Origo

 

Hogyan kell elkészíteni?

1. Melegítsük elő a sütőt 160 fokra.
2. Egy sütésálló tálba öntsünk egy kis olívaolajat. Tegyük rá a spenótót, az összevágott fokhagymát, sót, borsot és keverjük össze.
3. A tál egyik részére tegyük rá a lazac szeletet, a másikra tegyük a felütött tojást. Ügyeljünk arra, hogy a tojás ne folyjon szét.
4. Sózzuk, borsozzuk a lazacot és a tojást.
5. Süssük 20 percig.
6. A kész lazacot locsoljuk meg egy kis citromlével, majd hagyjuk pihenni még kb. 5 percig tálalás előtt.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.