hirdetés

Marton AdriennreceptsalátapóréhagymaegészségLifeNetwork

Meleg póréhagymás saláta aszalt paradicsommal és dióval

2016. 11. 06., 7:57 | LifeNetwork
Hozzávalók: 4 ek. olívaolaj, 3 ek. aszalt paradicsom leve, 70 gr dióbél, 2 db hosszú szál póréhagyma, 100 gr aszalt paradicsom, 50 gr feta sajt, só, bors.
Forrás: Origo

 

Hogyan kell elkészíteni?

1. A póréhagymát az olajon puhára pároljuk.
2. Adjuk hozzá a felkockázott aszalt paradicsomot és még pár percig érleljük az ízeket.
3. Öntsük bele az aszalt paradicsom 2 evőkanálnyi levét a meleg alapba. Kevergessük még a serpenyőben hagyva 2 percig.
4. Keverjük bele a diót, majd tálaláskor adjuk hozzá a felkockázott feta sajtot.

Tipp:

Csak a legvégén ízesítsük, mert a feta sajt íze miatt lehetséges, hogy sóra már egyáltalán nem lesz szükségünk.

A LifeTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.